VG!!

Jaaaa!!! Jag fick VG på tentan. Hurra hurra hurra hurra!!! =)

Men det var som misstänkt ett himla lätt prov. Jag klarade VG precis. VG var 25,5/30 och jag fick 26/30.
Men det blev så att jag till och med kände mig lite besviken över resultatet för dom flesta i klassen fick 30/30.
Men va fan, VG är ju VG och det har jag aldrig haft nångång förr. Det känns ju kul att man får VG i nåt ämne.

Resten av ämnena är mycket svårare. Känns som att man får bli nöjd om man ens får godkänt då.
Om jag ens klarar den förbannade företagsekonomin så känns det som att gör en bragd och kan klara av vad som helst. Försäkringsläran verkar inte heller så lätt. Så nu är det nog verkligen dax att ta tjuren i hornen......

Jag skojade med klassen och sa - Bra, nu har man ju fått VG i Försäljningstektik så då kan man ju skita i resten och "bara" söka jobb som säljare och tjäna bra på det..... =)

Tenta....

Idag hade jag min första tenta. Läraren så att det skulle bli lätt och det var det. Jag svarade i alla fall på alla frågor, 11st. Har tänkt att i detta ämne (försäljningsteknik) borde man lätt kunna få VG eftersom att vi mest bara har pratat om samma saker varje lektion. Jag har dessutom varit frånvarande på 3 st av dessa lektioner men ändå inte missat nåt. Det skulle ju vara kul om man får VG i nåt ämne och då så skulle det nog bli i det här.

Provet bestod av 11 frågor med sammanlagt 30 poäng. 18 p för godkänt och 25,5 p för VG. MVG finns inte.. IG, G eller VG.
Jag svarade ju på allt och hoppas givetvis på VG då. Men vet redan nu efteråt 2 st fel. En fråga som jag bara gav 3 av 4 svar på. Fick lite hjärnsläpp där. Sen en fråga som jag nog blandade ihop med nåt annat. Hm.... undra om det ens kan bli VG då. Men helt klart så borde det ju blivit godkänt och det är ju huvudsaken. Svaret kommer väl imorn antar jag.

Himla nervös under provet blev man ju också. Jag var inte det innan men när man väl satt där och hörde tystnaden och hörde hur alla andra skrev som galningar så blev man ju det......

Idag var jag dessutom och tränade lite också. Det har jag inte gjort på 3 veckor pga operationen.
Usch, orkade knappt nåt. Börja om från början IGEN då.....


Dax igen....

Ja det är väl kanske dax att skriva lite igen....

Fredagen det 11:e fyllde man ju år. Det vart en rätt så kul födelsdag. Roligare än vad jag hade tänkt mig. Det var fest i skolan som jag egentligen inte hade tänkt att gå på för att jag hade ont och det kändes bara jobbigt.
Men så tänkte jag att jag fyllde ju ändå år så måste väl ändå festa lite då, ett par bärs. Det blev rätt skoj. Det bjöds på mat, öl och vin. Ölen tog slut allt för fort så det blev mest bara att dricka vin. Sen blev det utgång med nåra från klassen när festen tog slut. Eller rättare sagt, utgång med mig själv. Vi splittrades upp så jag blev ensam. Jag tog en egen pubrunda på söder. Men det blev ändå ganska lyckat. Bortsett från när man fick se kontoutdraget dagen efter, som vanligt. Det var väl det som fyllde i minnesluckorna.. hehe

Dagen efter hade jag ju kalas för med familjen. Jösses så bakfull jag var då!! Hade en ordentlig skallebank, som det heter på norska.
Jag "lurade" min inneboende att vispa grädden och syrran att göra tårtan.
Det blev ett himla trevligt kalas tycker jag, trots ett par bortfall. Kul att dom kom och hälsade på hos mig. Tack!

Nu börjar mitt sår äntligen kännas bättre, har fått pencilin. Igår var jag faktsikt till och med ute och promenerade en halvtimme och det kändes ganska bra. Det blir nog en liten promenad idag med.
Annars har jag ju förvisso tagit mig till och från skolan och så, men med en viss smärta och haltande.

Imorn är det visst dax för fest i skolan igen. Klart att man måste gå när det är fest, man måste träffa folk. Är ju kul för mig att lära känna nytt folk också.
Kom ju på att jag äter ju pencilin men tror att jag hoppar över den ett par dagar, för man vill ju ändå dricka lite när det är fest. =)

Tjingtjong!!


Grattis!!

Grattis till mig själv!! Jag fyller faktiskt tjugioevla år idag.

Ja det låter ju roligare att säga tjugioelva än 31... ;)

Fylla år 11:e September... Men tack för den televerket...!! Eller kanske tallibanerna och andra mördare. Vet inte riktigt vem man ska tacka för det.

Oj, sitter uppe allt för sent som vanligt och har skola imorn. Det är nån typ att fest imorn i skolan, efter skoltid då. Blir tydligen mat och öl. Ja, kan väl passa på att fira sig själv med nåra öl då.

Sen blir det tårtkalas med familjen på Lördag.


Mitt sår är fortfarande dåligt. Det gör inte lika ont längre men det är nog infekterat, varigt och så. Sen så läker det inte ihop heller. Stygnen har gått upp. Det ser helt brutalt ut men jag får stå ut tills måndag då jag ska till läkaren. Undra vad dom säger där....

Aja, tjoheeej!!


Fortfarande ont..

Att det fortfarande gör ont, efter 5 dar. Orkar inte ha ont längre!!
Det är ömt, svullet och världens största blåmärke... Undrar hur länge det ska vara såhär. Det är ju himla trist att bara sitta hemma utan att kunna göra nåt annat. Känns som att magen växer nu när jag inte kan motionera nåt.


Smärtsam dag!

Det gör fortfarande himla ont efter operationen. Jag antar att det kommer att göra det ett bra tag till och sen lär det väl klia mycket, när det läker.

Men det förbryllar mig lite att det stora blåmärket bara blir större och större.
Så verkar det ju inte vilja läka ordentligt heller. Det gör ont och så blöder det lite fortfarande, kompresserna blir blodiga.

Igår var jag på sjukhuset och kollade läget för att på kvällen innan blödde det jättemycket. Sjuksyrran sa att det ändå såg okej ut och att det är normalt att det blöder ett tag. Sen så är det ju på ett rörligt ställe så det tar väl kanske lite längre tid då.

Igår var jag hemma från skolan men idag haltade jag mig dit. Kan säga att det har varit en smärtsam dag. Jag sitter ju på såret också. Det gör jag ju förvisso hemma med men hemma kan man ju sitta lite annorlunda.

Nu sitter jag här hemma och det är inte skola föräns på Onsdag igen. Tråkigt tycker jag, att det är så länge kvar för jag har inget att göra nu. Jag kan ju verken gymma eller vara ute och motionera.

Hade hoppats på att jag skulle få hem mina skolböcker idag, som jag beställt från nätet. Men icke sa Nicke....!
Det hade vart bra om dom hade kommit för då skulle jag ha nåt att göra i helgen. Vi har tydligen gått igenom 170 sidor i en bok, lyssnat och anteckant. Skulle ju vara bra att läsa det igen då.

170 sidor??! Hjälp, jag har ju inte läst en endaste bok sedan jag gick ur gymnasiet för 12 år sen. Blir hårt när böckerna kommer, men det ser jag ändå fram emot.

Tjingeling!!


Operation och lite annat....

Japp, så var det ett tag sen man bloggade igen då. Denna gång har det i alla fall hänt en del så undra vad man ska börja.... Oj, världens längsta blogg?

Hm.... *funderar*

Ok, börjar väl med idag...

Operation:

Idag var jag och opererade mig. Har nåra fettknölar som ska tas bort och man får bara göra tre ingrepp per gång, eller ett stort, för att kroppen ska kunna läka bra. Idag började vi (eller kirurgen) men en stor som satt långt upp på insidan av låret, nästan vid ljumsken.

Jag tror nog att jag är imun mot bedövning. Dom gav mig nämligen hela 4st bedövningsprutor och ändå så gjorde det ont när dom höll på att skära och sy. Normalt brukar väl folk få en eller två sprutor.

Kirurgen sa att annars har dom en stor gummiklubba men då kan han inte garantera att jag vaknar igen.
Jag  frågade om dom inte kan ta bort den stora fett"knölen" på framsidan också, allstå magen. Dom sa att det vore ju nåt men det är inte riktigt deras jobb... haha

Nu till knölen... Det var ingen fettknöl. Det var nåt annat som såg ut som en liten hjärna eller nåt. Den ska skickas på analys. Men dom tror att det bara är en lymfkörtel som vuxit.
Han sa att såna behövs som skydd mot sjukdommar, som tex svininfluensan. Då sa jag att då är det väl lika bra att sätta tillbaks den igen... =)

Appropå operation så har jag nog äntligen efter ett års dataskit lyckats att operara om min dator till det normala igen. Så att den funkar som den ska och är som när den var ny. Rätt drivrutiner och allt sånt.

Skola:

Nu har jag börjat i skolan. Jag kom in på en utbildning som Försäkringsrådgivare.
Första dagarna kände jag mig himla skeptisk till det. Det verkade som att man bara jobbar typ som telefonsäljare med kass lön, vilket man förvisso också kan göra om man vill.  Tänte att är det verkligen nåt som man måste gå i skolan för att bli. Sånt kan man ju bli ändå.

Men med tiden så har det visat sig att man kan bli mycket annat och tjäna bra. Det verkar till och med ganksa nitressant.
Japp, nu är nästa livsmål att klara skolan, sen få jobb och i sin tur kunna köpa en lägenhet. Hoppas på bra lön så att jag kan köpa en lägenhet i Sundbyberg, just där jag helst vill bo.

Annars så är det himla skönt att ha nåt att gå till nu, få träffa folk och vara social om dagarna. Det är nog det som är den stora poängen med det hela. Att slippa att bara sitta hemma arbetslös, hopplös och värdelös... att slippa vara lös helt enkelt.

Så finns det ju tjejer i skolan/klassen också. Såna är det ju alltid intressant att titta på. Det finns en tjej i klassen som jag tycker är lite mer speciell än dom andra, jättesöt!! Hon faller precis in i min smak. Men, hon kanske är lite för ung för mig. Eller kanske tvärtom. Hon kanske tycker att jag är en gammal gubbe. Dessutom kanske hon inte ens är ledig. Who knows?
Jättesöt är hon i alla fall, som sagt, precis i min smak.....


RSS 2.0