Slitjobb... flytt, internet...

Nu kan jag inte sova mer. Ska nog surfa en liten stund och sen försöka sova igen. Klockan är ju bara 4 nu. I vanliga fall så har jag inte ens somnat såhär dax. Men jag jobbade och slet som ett djur igår så jag la mig vid kl 23:30 och har sovit gott sen dess.

Tänk ett sånt jobb man gjorde igår alltså. Flyttade kartonger med kattsand (11,3kg) från helpallar till halvpallar, för hand då givetvis. Jag har gjort det förut och då låg jag död i sängen hela helgen sen. Hade ont i ryggen och axlarna i 3 dar. Tyckte att det var himla jobbigt då. Jag och en annan hjälptes åt och då lyfte vi ca 7500kg var. Då skulle vi göra 30 pallar före lunch på 3 man. Det skulle vara 30st per pall.
Igår gjorde jag 40st per pall och 31st pallar, helt ensam. Det vart 14012 kg. Allstå lyfte jag sammalagt14 ton, lika mycket ensam som vi gjorde på två man tillsamman förut. USCH och fyfan vilket jäkla jobb.
Känns bara skönt att få slippa Uniflex snart......

I övermorn ska jag skriva kontrakt på lägenheten. Hoppas man får nycklar och kan flytta in direkt, eller iaf lite tidigare. Vore himla schyst det, orkar ju inte vänta längre. Men då är det en hel vecka kvar tills mitt internet bryts här hemma och sen kan det ta 2-4 veckor för att få det flyttat. Bredbandsbolaget är ju inte så himla snabba på sånt.
Undra hur man ska lösa det under tiden. Inte orkar jag sitta utan internet i flera veckor heller. Hoppas man kan "sno" från nån granne eller nåt, i så fall måste jag köpa trådlöst nätverkskort. För att inte köpa det i onödan så måste Lasse kolla upp det med sin Laptop, om det finns nät. Men den har kraschat pga överhettning. Det finns luftspray som man kan blåsa bort damm med så att den funkar igen. Men Lasse har inte råd att köpa sånt nu och sen måste han också installera om den för att få den att funka. Snacka om krångel och bök....
Kanske man kan skaffa tillfälligt mobilt intenet istället. Ska nog försöka kolla upp det....

Kan inte tiden gå lite fortare nu.....

Kan inte tiden bara gå lite fortare nu... Jag känner mig som ett barn innan julafton. Jag vill att det ska vara nästa vecka nuuuu!!
Orkar inte längre bara tänka på att hur jag ska göra med att hyra släp eller bil. Hur vi ska åka om vi hyr släp och så. Jag har ju själv inte krok på min bil. Måste nåns bil då och det blir ett himla åkande. Sen jämrar jag med bara över att jag köpt för många flyttkartonger och att man måste nog börja packa snart.

Men fan, det är ju minst en vecka kvar tills jag kan flytta in. Orkar inte vänta längre...


Sömnproblem...

Nu har jag fan legat i sängen i 5 timmar utan att kunna somna. Kul..... nej. Det är typ lika länge som flyga till Kanarieöarna. Eller en timme längre än att åka till tex morsan i Sundsvall. Eller lika länge som att åka buss till Kalmar....

Jag sov inte så himla jättelänge igår och så var jag och tränade i gårkväll så nog var jag trött när jag la mig. Känner mig himla trött i kroppen nu. Men nej, inte fan kan man somna ändå.

Det brukar vara så när jag inte jobbar och inte anstränger mig om dagarna. Då blir jag inte tillräckligt trött verken både fysiskt och psykiskt för att kunna somna. Jag har ju anställning (än så länge) men det finns ju inga jobb så jag är ju bara hemma. Men nu skall jag strax iväg på ett typ 2-timmajobb vilket i sig känns rätt lönlöst. Då är jag väl hemma vid kl 10 igen och då kommer jag ju säkert att lägga mig och somna och sen sova resten av dagen. Sen börjar det om.... inte kunna somna på natten sen somna på morronen och sova hela dagen. Det är ju fan helt stört!!!

Minns när jag var arbestlös i två år, det var helt hopplöst att sova då.... Hoppas det inte blir lika snart igen bara, då blir jag nog knäpp på riktigt...


Äntligen egen lägenhet!!

Jahopp... inte hänt mycket idag heller. Har bara varit iväg å tränat. Det måste man ju göra så att man inte blir tjockare.. =)

Annars är jag väldigt glad över att jag änltigen har fått en egen lägenhet. Egen och egen? Det är en hyresrätt men mitt kontrakt. Fy fan så skönt säger jag bara. ÄNTLIGEN!!! Det kom ju inte en dag för tidigt kan man ju säga.

Det ska bli så skönt att flytta till eget. Äntligen slut på inneboendet och andrahandsträsket.
Visst, det är en trea så jag kommer inte att bo ensam då, ska ha en inneboende. Men nu blir det inte jag som är inneboende. Now I´m the boss!!!! 
Sen så känns det ju bättre på alla vis att ha eget. Man börjar ju bli gammal så är ju dax....

Kan ju säga att det kanske inte direkt är de bästa trakterna att bo i. Men vafan, jag är glad ändå.... =)

Äntligen eget!!


puss och kram


Ica...

Idag har det blivit ännu en dag då man bara suttit inne framför datorn och tråkat sen går man ner till Ica en sväng, vilket tar 5 min, och handlar nåt som man egentligen inte alls behöver.
Jag brukar gå dit bara för att ha nåt att gå till och för att komma ut en sväng.

Wow, en sån dag alltså... en i mängden. Jag har börjat kalla det för "ica-dag".
Så ännu en "ica-dag" då....
Idag kändes det verkligen att man gick dit som en robot. Ja, man har ju liksom handlat där i 4 år nu och vet vart allt finns. Eller ja, typ... dom bygger ju om nu så det mesta är ju flyttat. Men man handlar ju ändå alltid samma varor som vanligt.

Snart blir det iaf ett annat Ica för omväxlingens skull då jag ska flytta. Men blir väl same same där med tillslut....


Riktig kärlek...Lör 20 sep 2008 17:13

Om man blir riktigt kär så spelar absolut ingenting någon roll. Verken utseendet, hur den är eller om den är rik eller popis ovs. Det är riktig kärlek det! Man bara blir kär och det är inget man kan rå över för det är känslorna som styr. Det är den kärleken som jag vill möta, igen.
 
Att vara kär på riktigt och inte bara tycka om nån och nöja sig med den för att den är "ok" eller "duger väl". Är man kär på riktigt och älskar nån så kan man inte bara säga det ena dagen och andra dagen blir ihop med nån annan och säga att man är kär i den istället. Gör man så är man bara falsk, man är inte kär, man är riktigt falsk. Det är nåt annat man är ute efter då, barn, gifta sig, hus, "lyckliga Svenssonlivet" osv... Man har träffat sådana förr och med facit i hand så var det inte riktig kärlek, det vara bara riktig falskhet. Allt för många verkar inte veta vad kärlek och att älska någon innebär...

Det är den riktiga kärleken man vill träffa ju, det vill iaf jag. Så jag väntar väl vidare och hoppas att man möter den nån vacker dag....


Midsommar -07 Fre 22 jun 2007 00:17

Här sitter man i ensamhetens tecken framför datorn, som vanligt....

Alla man känner är bortresta eller upptagna me varann.

För nåra år sedan var det alltid storparty såhär dax...

Sitter och lyssnar på gamla goda partyhits och drömmer mig tillbaks till bättre tider. Tider då livet var roligt och en fest. Nu är livet mest bara tråkigt och en pest.

Förut var man utomlands och dansade på bardiskarna till - Hey babe och Blow my wistle Bitch.... Nu sitter man hemma och mest lyssnar på hårdrock och tror att livet tagit slut.

Om livet bara blir tråkigare och tråkigare så lägger jag mig framför Arlanda Express (snabbtåget till Arlanda, 160km/h) och hoppas på det bästa.... Nä, det gör jag nog inte men ibland kan man ju fundera........

"- Will I ever fall in love...." Nä, tror fan inte det heller. Är nog för skeptisk för att bli det igen.... Fast, man lever ju på hoppet ändå....

- Blow my wistle bitch...!!!!!
 

SVT suger!!! Lör 18 okt 2008 21:09

STV suuuger verkligen. Man är tvungen att betala 2000kr/år för bara skit. Jag kollar ju nästan aldrig på tv. Så tänkte jag att ikväll ska jag kolla lite just för att man måste betala för skiten. Men vad visar dom då en Lördagskväll, på bästa sändingstid i hela veckan.

SVT1: Dansbandskampen

SVT2: Opera, på ryska eller nåt

Kanal 4: Stjärnor på is

Jag är verken intresserad av dansband, opera eller konståkning. SNACKA OM SKIIIIIIT ASSÅ!!!!

Dröm.....Tis 28 okt 2008 15:35

Inatt drömde jag om att jag träffade den "rätta", vilket jag drömmer om rätt ofta... Nån speceill, the right one...!!

Finns verkligen den på riktigt åt mig och när i h-vete träffar man den isf? Eller finns hon bara i drömmarna? "Drömtjej"?

RSS 2.0