P-bot

Ja, fick en jävla parkeringsböter på hela 550 jävla spänn ikväll.

Åkte in till stan och tränade på Sats-Odenplan. Brukar träna där på helgerna. Och tänk att jag alltid ska envisas om att ta bilen dit trots att jag vet att det alltid är svårt att hitta nånstans att parkera. Men man är ju bekväm så man vill ju inte åka pendeltåg när man ändå har bil.

Åkte runt ett tag och inte hittade nånstans att stå. Tillslut såg jag en bil som stod brevid en byggplats men stängsel och grejer. Visst var det lite ute i gatan man jag ställde mig också där och tänkte att man står ju ändå inte ivägen för nån, alla kan ju köra förbi.

Så hade man en jävla lapp på 550 spänn när man kom tillbaks. På en söndagkväll dessutom. Vilka jävla iglar asså...!!
550kr är lika mycket som att träna en månad på SATS. Jag som har sagt upp mitt SATS-kort för att jag inte har råd men ändå överväger att fortsätta på SATS iaf. För bötespengarna hade jag ju hellre tränat på SATS en mån extra istället.

Sen kan jag inte fatta hur man ens orkar ha bil om man bor i stan. Inte fan orkar man leta p-plats varje gång man ska hem.
Kommer ihåg när jag bodde i Sundbyberg och fick åka till nån annan gata för att det var fullt utanför. Tyckte det var tillräckligt jobbigt. I stan kan man ju hålla på att leta i en halvtimme tills man tillslut hittar nån plats jättelångt bort. Så hur fan orkar dom?


Glass vs träning = + - 0.

Var och tränade idag, det blev 15 min på skidmaskinen (crosstrainer) och 15 min på löpbandet. Men jag löper inte, jag är väl ingen tik heller. Hehehe
Nä men jag promenerar bara än så länge, man får så himla ont i benen och fötterna annars.
Det är ju så att jag typ måste träna bort magen och då äta mindre socker och onyttigt.

Idag efter träningen så var jag och handlade mat. Så vart jag så förbannat sugen på nåt onyttigt, det brukar man bli efter man har tränat för du vill kroppen ha tillbaks blodsockret.  Men jag brukar kunna stå emot det. Det brukar räcka med en banan och sen bara bita ihop och gå förbi godishyllan i affären med raska steg och titta åt nåt annat håll.
Igår pratade min kompis **Lillan** om att hon åt glass. Så idag tänkte jag att ja, glass kanske man kan köpa.

Jag köpte ett pkt typ glasstårta, Ca 300g för 10 kr.
Sen när jag kom hem så började jag äta lite av den, eller jag fick i mig hälften medans jag skalade potatis. Så mumsigt det var, himla gott faktiskt.
Jag kände att det smakar mycket socker. Det liksom bara sockrades i munnen, så har jag aldrig känt förut, innan jag dragit ner med sockret. Förut har ju glass bara smakat glass, Cola smakat Cola och godis smakat godis. Numera smakar ju allt bara massa socker tycker jag. Man känner ianu hur himla mycket socker det är i sånt, det är nästan så att man blir äcklad.

Hur som helst så var glassen himla god. Sen läste jag hur många kallorier det är i glass. 250kcal per 100g.
Jag drog i mig ca 400kcal på ett par minuter. Ungeför lika mycket som jag tränade bort. Allstå + - 0. Satan i gatan!!!
Känns som att man aldrig kommer att få bort magen även fast man tränar.

Man behöver 30min vardagsmotion för att inte gå inte gå upp i vikt. Allstå måste jag träna minst 30min VARJE dag för jag sitter ju annars bara här. Men inte orkar man träna varje dag heller... Hur ska det gå i hop då?


*suck*

Fan, åkte för att träna ikväll. Åkte till ett ställe som jag gillar somt är en bit bort. Ca 4,5 mil fram och tillbaks.

Men det vart ingen träning för jag hade glömt byxorna. Snacka om snopet. Man står där i omklädningsrummet, har lagt upp alla saker och halft klätt av sig. Så saknas nåt. Bara att packa upp och åka hem igen. - Nä det vart ingen träning. Man kan ju inte träna utan byxor. Eller kan kan man väl men det är nog ingen big hit, sa jag till hon i receptionen. Minsamt annars att gå igen utan att säga nåt.

Jahopp, så det var bara att åka hem igen. =(

Jag som var så träningssugen, har inte tränat på nåra dar så känner att kroppen är full av energi. Det är energin som man blir tjock av om man inte gör sig av med den.

Nä, nu ville jag fan träna. Så putt jag känner mig nu. Tog och städade lite när jag kom tillbaks och bankade upp en kabel längs golvlisterna, för att göra nåt.

Pizza och Cola

Fyfaan, säger jag bara!!

Jag och Lasse, min inneboende kompis, var iväg och åt pizza och drack Coca Cola. Jag har inte ätit pizza eller nåt sånt senaste månaden, knappt druckit läsk heller. Tänker lite nyttigare nu, vill ju bli av med tjockmagen.

Nu var det skitäckligt att äta pizza, man känner hur himla onyttigt, flottigt och äckligt det verkligen är nu när man har vant av sig med att äta sånt onyttigt. Och Coca Colan, fyfaan så mycket socker, det var ju äckligt. Visst att man alltid har vetat om hur mycket socker det är i det men förut drack jag det jämt och då kände jag knappt sockersmaken.

Inte konstigt att man blivit tjock med tanke på hur man ätit förut. Pizza, kebab, färdigrätter och en tid drack jag 1,5 cola varje kväll.

Nu blir det andra bullar, eller nej, inte bullar. Det är också jätteonyttigt.

Hoppas jag kommer igång med att träna ordentligt nu igen, efter att ha känt mig konstig i bröstet, runt hjärtat. Var hos läkaren i fredags, gjorde EKG och sånt. Det var inget fel tyckte dom och läkaren tyckte att jag skulle träna som vanligt eller iaf lite lättare. Om det inte blir bättre så ska jag komma tillbaks om en vecka och undersöka saken bättre. Men sen i just fredags har det känts bra och jag tränade igår. Det kändes helt ok...

Så äta bra och träna bra är väl det som gäller framöver. Ok, söka jobb också. Ska kolla in en utbildning, vilket nog kan behövas så att man kanske kommer nånstans här i livet.


Den rätta för Rosing..!

Hm... kollar lite på Den rätta för Rosing. (repris)

Vore det inte bättre om dom gör ett program Den rätta för Rossander istället??! =)

Nu bläddrade jag vidare och hamnade på Discovery och Dödlig fångst som handlar om krabbfiskarna i Baltic Sea, det vore nog ett yrke för mig.... Noooot!! Haha

Nä Den rätta för Rossander är nåt som vore bra iaf.... =)

RSS 2.0