Bara motgångar!!!!!!!!!

Nu är livet bara skit!!!! Känner mig bara för att lägga mig ner och dö... Det är bara motgångar hela jävla tiden och allt känns bara hopplöst.

Man verkar ju ALDRIG få ett jobb och inkassoräkningarna bara väller in. Hur länge ska man orka???!!!

Börjar verkligen fundera över varför man ens ska orka. Vad är det man ska orka för, ingeting eller??!

Hur länge måste man stå ut med att allt bara är skit??! Jag pallar fan inte mer!!!


Jag var på intervju på Scania och fick inte jobb där. Om man inte ens får jobb där när som söker så mycket folk som dom gör så innebär det väl att man är totalt jävla värdelös.

Åkte kryssning i helgen vilket jag väl inte hade råd med. Men jag tänkte att jag fyller ju ändå år så....
Det vart ju skit det med. Pajade nästan hela kvällen med att ligga i hytten och må dåligt. Nä, jag ska tydligen aldrig få ha det bra.......



Det var längesen jag skrev här och vad har hänt sen dess då? Inte mycket... Thailand var väl som vanligt, varmt och skönt. Det var en speciell känsla att sola och bada på julafton.

Sen så gick man ur skolan, gick inte riktigt helt klart. Det blev ju bara skit med det också. Ett skolår och ca 55000kr i studielån bortkastat.


Ska väl dra och träna en sväng men det känns inte så värst kul det heller. Det förgyller inte direkt livet. Jag är ju där "ensam" och inte pratar med nån förutom att man säger hej till den i receptionen...
Har läst i många artiklar att om man ska lyckas med träningen så ska det kännas roligt och man ska ha nån att träna med....... - Aha??!



-"Nä jag är inte bitter...!"


RSS 2.0