Inget CSN...!

Jupp!

Här igen då. Har väl inte hänt så mycket sen senast. Förra helgen var jag en sväng och hjälpte syrran i kiosken på Bolindervallen i Kallhäll en hel dag. Om jag nu var till så stor hjälp, jo det var jag nog kanske. Det blev värsta korvrushen vid lunchtid, annars var det väl rätt lugnt.

Har faktiskt tränat hela 4 gånger denna vecka om man även räknar med 1,5 tim pingis, ja...
Ännu ett försök i mängden till att få bort den där magen. Nu har man kommit igång bra IGEN, men man blir väl snart sjuk eller invalid igen antar jag väl.

Inget CSN i dec!!!
Ja det är förjävligt surt. Hur i h-vete ska man klara sig då???! Hur fan har dom tänkt??? Vi är lediga lite mer än en halv månad men ändå kommer vi inte få pengar på 2 mån.
Ca 6000kr i nov och sedan normalt i slutet av jan. Allstå 6000kr för 2 mån. Jag vet inte hur man ska överleva det. Jul och nyår och allt sånt också. Inte har man nåt extrajobb heller.
Känns väl som att man inte kommer att få nåt heller om man söker nåt sånt. Det är ju just därför jag går i skolan för att man inte får nåt jobb.
Är väl tur att man iallafall har 2st inneboende som täcker upp för nästan hela hyran. Men resten då??!! Ska jag dö eller sälja röv eller vad?

Jävla #X#X#X#X##XXX##X#X#X#¤%%&%##&""&%%&#%&#piss!!!!

*lite aggro*


RSS 2.0