Svältdiet = Ger upp!

Har börjat med en lågkaloridiet för att få bort magen. Men efter 3 dagar ger jag nu upp den. Jag mår bara så himla dåligt av den. Är konstant hungrig, mår illa och ont i huvet.

Man ska dricka en äcklig Shake 5-6ggr per dag. Det ger 550-670 kalorier om man endast dricker det, ren kur.
Jag provade kombinerad kur också, man äter lite vanlig mat med. Men mådde lika dåligt ändå. Så nu står jag inte ut längre med att vara hungrig, må illa och ha ont i huvet. *Skänker en stor tanke åt världens svältande*

Efter en himla rolig helg med hela 2st Ålandskyssningar och en krogkväll mdn många möten med nya människor så har jag "funnit" mig själv. Det stärkte nog mitt självförtroende med minst 1500%. Jag är nog en fin och en decsent guy ändå.
Så vad fan gör då lite mage egentligen?

Men jag ska nog försöka att få ner magen en bra bit ändå, med kalorisnålare mat och mer träning.
Jag vill hemskt gärna komma i minna brallor igen utan att behöva köpa större och större. Dessutom är det inte speciellt hälsomsamt heller med en stor "gubbmage".

Jag skulle få 2-3 par jeans av en kompis om dom passade mig, han har också vuxit runt magen. Men dem var lite för trånga för mig med, samma storlek som mina är.
Så du Johan Läck, jag kommer och hämtar dem lite senare när jag blivit smalare... =)


Lite fakta: Jag ska enligt berökningar få i mig ca 2750 kcal om dagen för att må bra och inte öka i vikt.
C:a 1500 för att minska i vikt.

Inte konstigt att man mår dåligt om man endast för i sig 550-670 kcal då men man lär ju rasa i vikt rätt fort då.



Pizzamackor?!

Jag gjorde nyss pizzamackor. För er som inte vet vad det är så är det mackor med ost och pizzakrydda i ugnen. Svingott!!!

Gjorde 3 st. När jag hade ätit hälften av ena så tänkte jag: Fan så här stakt brukar det väl inte vara. Det var starkt som fan. Då kollade jag på mackorna och såg att jag hade råkat peppra dom med peppar instället... Fyfan, inte alls gott kan jag säga. Inte direkt lite peppar heller då.
Nu ligger det nya mackor i ugnen men pizzakrydda på, hoppas jag....


Annars så gjorde jag makaronipudding idag och det vart bra det.

RSS 2.0